Jussi Alanen - Toimittaja

Päivitetty: 12. marraskuuta 2023 klo 18:43

Jussi Alanen on Vedonlyontibonukset247.comin freelancer-sisällöntuottaja ja vedonlyöntibonusten testaaja. Tällä sivulla Jussi kertoo itsestään avoimessa muodossa.

jussi-alanen

Esittelyssä Jussi Alanen

Morjes! Olen Jussi ja työskentelen Vedonlyontibonukset247.comissa freelancer-sisällöntuottajana ja vedonlyöntisivujen testaajana. Mulla on jo yli kymmenen vuotta kokemusta vedonlyönnistä ja kasinoista, koska aloitin alalla jo vuonna 2010 Maltalla. Olen ollut duunissa isoissa firmoissa kuten Bet365 ja Unibet, joten tiedän (toivottavasti) mistä puhun!

Tavoitteeni on auttaa teitä lukijoita nettivedonlyönnin kiemuroissa. Aloitin sisällöntuottajana jo vuonna 2015, ja jaan Vedonlyontibonukset247.comissa vuosien kokemukseni alalta. Pidän erityisesti vedonlyöntibonuksista, joilla pelailen paljon itsekin. Tiedän miten löytää parhaat diilit ja mitkä bonusehdot on reiluja. Neuvottelen monesti myös suoraan ulkomaisten vedonlyöntitoimistojen kanssa.

Mä liityin Vedonlyontibonukset247.comin tiimiin vuonna 2023 ja mun tavoitteena on olla mukana tekemässä tästä sivustosta entistä parempaa teille lukijoille.

Yksi mun tärkeimmistä tehtävistä on pitää silmällä eri sivustojen vedonlyöntibonuksia. Mä haluan, että meidän käyttäjät löytää aina parhaat bonukset reiluilla ehdoilla. Mä tsekkaan myös miten nopeasti bonusvoitot saa nostettua ja mitä maksutapoja on tarjolla.

Mä rakastan liikuntaa ja pelaan paljon jalkapalloa ja sulkapalloa. Ne pitää mut suhteellisen hyvässä kunnossa ja auttaa jaksamaan hektistä työelämää. Work hard, play hard on meikäläisen mottona.

Mä myös tykkään autoista, sekä vanhoista että uusista, ja matkustelu on mun toinen iso juttu. Erityisesti Aasia on lähellä sydäntäni, ja jokainen reissu sinne on uusi seikkailu. Matkustaminen avartaa ja antaa mulle uusia näkökulmia niin elämään kuin työhönkin.

Toivottavasti tykkäätte meidän sivustosta ja löydätte hyviä bonareita!

Bio

Olen Vedonlyontibonukset247.comin sisällöntuottaja ja vedonlyöntiasiantuntija. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla.Lue lisää