Tietoa meistä

Päivitetty: 23. lokakuuta 2023 klo 16:41

Vedonlyontibonukset247.com on Suomen suurin vedonlyöntibonusten vertailusivusto. Vertailemme parhaat vedonlyöntibonukset ja testaamme vuosittain yli 100 erilaista veikkausbonusta.

Voit ottaa yhteyttä meihin: info@vedonlyontibonukset247.com

decoration

Tietoa Vedonlyontibonukset247.comista

Vedonlyontibonukset247.com on Pohjoismaiden johtava urheiluvedonlyöntibonusten vertailusivusto. Vuosittain testaamme yli 100 erilaista vedonlyöntibonusta, valiten ja esitellen vain parhaat niistä. Käymme läpi jokaisen bonuksen ehdot ja säännöt, esitämme vaikeita kysymyksiä asiakastuelle ja testaamme bonusten kierrättämisen. Lisäksi arvioimme ja kokeilemme kymmeniä eri vedonlyöntisivustoja joka kuukausi. Sivustomme ylläpito koostuu entisistä kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen työtekijöistä ja jaamme sivustollamme kaiken alalta keräämämme tiedon yli 10 vuoden ajalta.

Tiimi

Sivustomme asiantuntijajoukko koostuu urheiluvedonlyönnin intohimoisista harrastajista, jotka suhtautuvat pelaamiseen rennosti, mutta tunnistavat sen vastuullisen puolen ja pitävät sitä ensisijaisen tärkeänä. Uskomme vahvasti, että vedonlyönnin tulisi olla nautinnollista ja sykähdyttävää, mutta samanaikaisesti turvallista ja vastuuntuntoista.

Joukkoomme kuuluu henkilöitä, joilla on laaja kokemus suoraan vedonlyöntialalta. Yhteensä tiimimme jäsenillä on kymmenien vuosien kokemus kansainväliseltä vedonlyöntimarkkinoilta. Tämän myötä voimme tarjota sinulle sisäpiirin näkemyksiä ja tietoja suoraan vedonlyöntimaailman sydämestä. Sivustomme sisällöntuottajilla ja muilla tekijöillä on kokemusta mm. seuraavilla vedonlyöntitoimistoilla työskentelystä: Bet365, Unibet, Betsson, Leo Vegas, ComeOn, Coolbet. Voit olla siis varma, että löydät sivuiltamme asiantuntevaa palvelua vedonlyöntibonuksiin liittyen.

Arvot ja missio

Missiomme on tarjota vedonlyöjille selkeää, rehellistä ja luotettavaa tietoa, jotta he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä vedonlyöntibonuksista. Arvoihimme kuuluu läpinäkyvyys, asiakaslähtöisyys ja vastuullisen pelaamisen edistäminen.

Toimitukselliset standardit

Olemme sitoutuneet korkeimpiin toimituksellisiin standardeihin. Testaamme kaikki bonukset itse ja varmistamme, että arvostelumme ovat aina ajantasaisia, tarkkoja ja puolueettomia. Emme koskaan ota maksua positiivisista arvosteluista, joten voit luottaa siihen, että mielipiteemme ovat rehellisiä.

Korjaukset sisältöön

Jos havaitsemme virheen sisällössämme tai saamme siitä palautetta, olemme sitoutuneet tekemään korjaukset mahdollisimman nopeasti. Lukijamme voivat ilmoittaa mahdollisista virheistä sähköpostitse: info@vedonlyontibonukset247.com

Bio

Olen Vedonlyontibonukset247.comin sisällöntuottaja ja vedonlyöntiasiantuntija. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla.Lue lisää