200% talletusbonus vedonlyöntiin

Päivitetty: 22. lokakuuta 2023 klo 16:24

Harvempi bonus vedonlyöntimaailmassa herättää pelaajien mielenkiintoa yhtä vahvasti kuin vedonlyönnin 200% bonus. Tämä erityinen bonus on yksi anteliaimmista – se triplaa oman alkuperäisen talletuksesi.

Miten 200% vedonlyöntibonukset käytännössä toimivat ja minkälaisia ehtoja niihin sisältyy? Tähän perehdymme tässä artikkelissamme tarkemmin. Löydät alta myös tämän hetken parhaat 200% talletusbonukset.

LegendPlay

Arvostelu 4.5 / 5

LegendPlay Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% veikkausbonus 250€ asti

 • Vuoden 2024 suosikkisivusto
 • Lunasta bonukset ilman rekisteröitymistä
 • 250€ uusien asiakkaiden bonus

Fezbet

Arvostelu 4.3 / 5

Fezbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

Talletuksen tuplaus 200€ asti

 • 200€ ensitalletusbonari
 • Nopea vedonlyönti ilman rekisteröitymistä
 • Verovapaa ja suomenkielinen vedonlyöntitoimisto

Bankonbet

Arvostelu 4.5 / 5

Bankonbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% uusien pelaajien bonus 200€ asti

 • 200€ vedonlyöntibonus uusille asiakkaille
 • Erittäin nopeat kotiutukset
 • 100% suomenkielinen betsitoimisto

Wazamba

Arvostelu 4.4 / 5

Wazamba Arvostelu

Tervetuliaisbonus

Talletuksen tuplaus 200€ asti

 • Suomenkielinen pikavedonlyöntisivu
 • 100% talletusbonus 200€ asti
 • Luotettava betsitoimisto
Siirry osioon

UKK

Kyllä, 200% talletusbonus löytyy jo muutamilta vedonlyöntisivustoilta. Näin suuri bonus on todennäköisimmin tarjolla vedonlyöntisivuston uusille asiakkaille ensitalletuksen yhteydessä.

200% vedonlyöntibonus tarkoittaa, että vedonlyöntiyhtiö kolminkertaistaa oman talletuksesi. Tallettamalla esimerkiksi 100€, saat 200€ bonusta pelitilillesi, jolloin aloitussaldoksesi muodostuu 300€.

Ei, 200% bonus ja 200€ bonus eivät ole sama asia. 200% bonus tarkoittaa, että saat 200% ylimääräistä bonusrahaa talletukseesi nähden. 200€ bonus tarkoittaa, että voit saada maksimissaan 200€ bonusta, jolloin kyseessä voi olla esimerkiksi 100% bonus.

decoration

Miten 200% talletusbonus toimii?

Vedonlyönnin talletusbonukset on tehty hyvin simppeleiksi, jolloin myös aloittelevat vedonlyöjät voivat hyödyntää niitä ongelmitta. Käytännössä 200% bonus toimii seuraavalla tavalla:

 • Luo itsellesi pelitili. Rekisteröity täyttämällä henkilö- ja osoitetietosi rekisteröintikaavakkeeseen tai tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
 • Tee talletus ja lunasta bonus. Muista tarkistaa vaadittu minimitalletus ja klikkaa talletussivulta rasti ruutuun kohdassa ”Lunasta bonus” tai vastaava.
 • Aloita pelaaminen suuremmalla aloitussaldolla. Jos olet tehnyt esimerkiksi 100€ talletuksen, saat 200€ bonusta, jolloin voit aloittaa pelaamisen 300€:lla.
 • Suorita kierrätysvaatimus. Ennen kuin voit kotiuttaa voitot, sinun on suoritettava kierrätysvaatimus eli panostettava bonus läpi vedonlyönnissä tietyn X-määrän verran.

200% vedonlyöntibonus vs 200€ vedonlyöntibonus

200% vedonlyöntibonus ja 200€ vedonlyöntibonus ovat kaksi eri asiaa, jotka voivat kuitenkin helposti mennä sekaisin. 200% bonus tarkoittaa sitä, että vedonlyöntiyhtiö kolminkertaistaa talletuksesi. 200% talletusbonus voi olla esimerkiksi muotoa ”200% bonus 100€ asti”, jolloin voit saada maksimissaan 100€ bonusrahaa. Tällöin saat parhaan mahdollisen hyödyn tallettamalla 50€, johon vedonlyöntiyhtiö vastaa 100€ bonusrahalla.

200€ vedonlyöntibonus tarkoittaa puolestaan sitä, että voit saada jopa 200€ bonusrahaa. Bonus voi olla esimerkiksi muotoa ”100% bonus 200€ asti”, jolloin saat parhaan mahdollisen hyödyn tallettamalla 200€, jonka päälle vedonlyöntiyhtiö lisää 200€ ylimääräistä bonusrahaa.

200% bonus kierrätysvaatimukset ja säännöt

Kaikki sekä vedonlyönnin tervetuliaisbonukset että vanhoille asiakkaille tarkoitetut talletusbonukset sisältävät tiettyjä bonusehtoja, joita sinun on noudatettava. Näistä merkittävin on kierrätysvaatimus, mutta myös muut ehdot on tärkeä lukea huolellisesti läpi.

 • Kierrätysvaatimus – Määrittää sen, kuinka monta kertaa sinun on panostettava bonus (ja talletus) läpi vedonlyönnissä ennen voittojen kotiuttamista. Vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimus on usein 4-10x.
 • Minimikerroin – Pienin bonuksen kierrätykseen hyväksyttävä kerroin. Mikäli minimikerroin on esimerkiksi 1,80, on asettamasi vedon kertoimen olla vähintään 1,80, jotta se lasketaan mukaan kierrätykseen.
 • Panosrajoitus – Suurin mahdollinen panos, jonka voit asettaa aktiivisella bonuksella. Panosrajoitus voi vedonlyönnissä olla esimerkiksi 100€.
 • Aikaraja – Aika, jonka sisällä bonus on kierrätettävä. 200% bonus on usein voimassa 7-14 vuorokautta.

200% talletusbonus vedonlyöntiin on harvinainen, mutta mahdollinen

100% talletusbonus on ylivoimaisesti suosituin vedonlyönnin talletusbonus, mutta kiristyneen kilpailun myötä myös 200% talletusbonukset ovat löytäneet tiensä markkinoille.

200% talletusbonus on epäilemättä yksi anteliaimmista bonuksista, minkä vuoksi vedonlyöntiyhtiöt ovat hieman varovaisia tarjotessaan näin suuria bonuksia. Kuitenkin tietyissä tilanteissa, kuten uusia asiakkaita metsästäessä tai suurten urheilutapahtumien aikaan vedonlyöntiyhtiöt saattavat käyttää tätä bonusta hyväkseen houkutellakseen suuren määrän pelaajia vetokohteidensa pariin.

Kun törmäät 200% talletusbonukseen, muista lukea ehdot huolellisesti läpi. Usein näin suurilla bonuksilla on tiukemmat kierrätysvaatimukset ja muut ehdot, sillä vedonlyöntiyhtiöt haluavat suojata itseään liiallisilta tappioilta.

decoration

Parhaat 200% talletusbonukset vedonlyöntiin Vedonlyontibonukset247.com sivuilta

Vedonlyöntibonukset247.com -sivusto on tunnettu laajasta ja jatkuvasti päivittyvästä tietokannasta, joka sisältää alan parhaimmat vedonlyöntibonukset. Jos ja kun etsinnässäsi ovat 200% bonukset vedonlyöntiin, löydät ylivoimaisesti parhaimmat tarjoukset meidän kauttamme.

Teemme yhteistyötä monien johtavien vedonlyöntiyhtiöiden kanssa, mikä takaa sinulle sen, että tarjolla olevat bonukset ovat aina luotettavia. Suosittelemme sivuillamme ainoastaan turvallisten vedonlyöntiyhtiöiden bonuksia, jotka tarjoavat aidosti lisäarvoa vedonlyöntiisi.

legendplay-casino-logo 4.5

LegendPlay

 • Vuoden 2024 suosikkisivusto
 • Lunasta bonukset ilman rekisteröitymistä
 • 250€ uusien asiakkaiden bonus

Tervetuliaisbonus

100% veikkausbonus 250€ asti

Bio

Olen Vedonlyontibonukset247.comin sisällöntuottaja ja vedonlyöntiasiantuntija. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla.Lue lisää