Riskitön veto

Päivitetty: 23. lokakuuta 2023 klo 15:29

Vedonlyönnin riskitön veto tarjoaa sinulle mahdollisuuden asettaa vetoja ilman taloudellista riskiä. Riskitön veto on nostanut suosiotaan vedonlyöntisivustoilla, ja se houkuttelee vedonlyönnin pariin niin uusia kuin kokeneita vedonlyönnin harrastajia.

Tarkastelemme tässä artikkelissamme tarkemmin riskitöntä vetoa ja sen ominaisuuksia. Meidän vedonlyöntibonukset247.com -tiimimme on myös listannut alle kaikki tämän hetken parhaimmat riskittömät vedot.

Bluechip

Arvostelu 4.5 / 5

Bluechip Arvostelu

Tervetuliaisbonus

3x50 euron ilmaisvedot uusille pelaajille

 • Laaja kohdevalikoima
 • 3x50 euron ilmaiset vedot
 • Erinomaisia bonustarjouksia

Galaksino

Arvostelu 4.6 / 5

Galaksino Arvostelu

Tervetuliaisbonus

25 euron ilmaisveto

 • Hyvät ilmaisvetotarjoukset
 • Pelaa ilman rekisteröitymistä
 • Suomenkielinen & verovapaa vedonlyöntisivu

XLbet

Arvostelu 4.6 / 5

XLbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto

 • Suosittu pikavedonlyöntisivusto
 • Suomenkielinen & verovapaa vedonlyöntisivu
 • 30€ kierrätysvapaa ensitalletusbonus

b-Bets

Arvostelu 4.4 / 5

b-Bets Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% ensitalletusbonus 150€ saakka + 5€ ilmaisraha

 • Pikavedonlyöntisivusto
 • 150€ bonus + 5€ ilmainen peliraha
 • Suomenkielinen ja verovapaa betsisivu

LegendPlay

Arvostelu 4.5 / 5

LegendPlay Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% veikkausbonus 250€ asti

 • Vuoden 2024 suosikkisivusto
 • Lunasta bonukset ilman rekisteröitymistä
 • 250€ uusien asiakkaiden bonus

Bonusbet

Arvostelu 4.5 / 5

Bonusbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

Talletuksen tuplaus 100€ asti

 • Vuoden 2023 uusi pikavedonlyöntisivu
 • Verovapaa ja suomenkielinen vedonlyöntisivu
 • 100€ vedonlyöntibonus uusille asiakkaille
Siirry osioon

UKK

Riskitön veto on vedonlyöntibonus, jossa saat asettamasi panoksen takaisin, mikäli vetosi ei osu.

Riskittömiä vetoja löytää nykyään jo suhteellisen monelta vedonlyöntisivustolta. Parhaat riskittömät vedot löydät aina Vedonlyontibonukset247.com sivuilta.

Riskitön veto voi sisältää tiettyjä riskejä, kuten kierrätysvaatimuksen ja lyhyen voimassaoloajan.

Riskittömiä vetoja ilman talletusta on harvemmin tarjolla, sillä riskitön veto vaatii, että asetat ensin panostuksen omalla rahallasi.

Riskittömiä vetoja voi olla tarjolla ilman kierrätysvaatimusta. Tällöin vedon mennessä pieleen, ei palautettu panos sisällä siis lainkaan kierrätysvaatimusta.

Riskitön veto voi olla jopa 100€ suuruinen. Usein riskitön veto on kuitenkin noin 10-30€ luokkaa.

Ei. Riskitön veto ei ole huijaus, mikäli pelaat lisensoidulla vedonlyöntisivustolla.

Riskitön veto on usein käytettävissä vain yhden kerran. Vedonlyöntisivusto voi kuitenkin tarjota riskittömän vedon jatkuvana tarjouksena, jolloin voit käyttää sen esimerkiksi kerran viikossa.

Parhaat riskittömät vedot 2023

Parhaat riskittömät vedot tarjoavat mahdollisuuden tavoitella vedonlyönnistä voittoja ilman oman rahan menettämisen riskiä. Ylivoimaisesti paras riskitön veto vedonlyöntiin on sellainen, johon ei sisälly lainkaan kierrätysvaatimusta. Tällöin vedolla ansaittuja voittoja tai palautettua panosta ei tarvitse kierrättää vedonlyönnissä.

Parhaat riskittömät vedot koostuvat seuraavista ominaisuuksista: 

 • Tarjolla lisensoidulla vedonlyöntisivustolla
 • Saatavilla mahdollisimman matalalla talletuksella
 • Kierrätysvapaa
 • Voittoja ei ole rajoitettu

Miten riskitön veto toimii?

Riskitön veto on hyvin yksinkertainen vedonlyöntibonus. Riskitön veto toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavalla tavalla.

Tee talletus. 

Talleta riskittömään vetoon oikeuttava minimitalletus. Muista varmistaa, millä maksumenetelmillä riskitön veto on lunastettavissa.

Aseta veto.

Aseta veto haluamaasi vedonlyöntikohteeseen (bonusehtojen puitteissa).

Odota vedon ratkeamista. 

Jos vetosi voittaa, saat pitää voitot itselläsi. Jos vetosi ei osu, palautetaan panos sinulle takaisin.

Suorita kierrätysvaatimus. 

Mikäli riskittömällä vedolla on kierrätysvaatimus, on sinun suoritettava se ennen kuin voittojen kotiuttaminen on mahdollista. Kierrätysvaatimus voi koskea joko voittoja tai palautettua panosta.

Riskittömät vedot esiteltyinä

Riskittömät vedot kuuluvat ehdottomasti Parhaat veikkausbonukset -kategoriaan, mutta näitä bonuksia on tarjolla useampia erilaisia. Riskitön veto voi olla tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille, ja sen arvo voi vaihdella merkittävästikin.

Riskitön ensiveto

Vedonlyöntiyhtiö voi tarjota riskittömän vedon ensitalletuksen yhteydessä. Uusien asiakkaiden riskitön veto voi olla vedonlyöntiyhtiön kookkain etu, sillä uusien pelaajien houkuttelu on kullekin vedonlyöntisivustolle elintärkeää.

5 euron riskitön veto

5 euron riskitön talletus on yleisin riskittömän bonuksen muoto. Voit asettaa 5 euron vedon, ja jos se häviää, saat 5 euroa takaisin pelitilillesi. 5 euron riskitön veto voi olla tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

10 euron riskitön veto

10 euron riskitön veto antaa sinun lyödä riskittömästi 10 euron vedon. 10 euron riskitön bonus on tyypillisimmin tarjolla uusille vedonlyöjille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

20 euron riskitön veto

20 euron riskitön veto on jo huomattavasti arvokkaampi. Asettamalla 20 euron riskittömän vedon kertoimella 5,00, saat vedon osuessa jo 100 euron potin. Mikäli veto on tappiollinen, saat 20 euroa takaisin pelitilillesi. 20 euron riskitön veto voi olla tarjolla uusille tai vanhoille asiakkaille.

50 euron riskitön veto

50 euron riskitön veto tarjoilee jo mojovia voittoja. Näin suurta riskitöntä vetoa on harvemmin tarjolla uusille asiakkaille, vaan kyseessä on ennemminkin VIP-pelaajille tarkoitettu etuus. 50 euron riskittömällä vedolla jo pienemmilläkin kertoimilla voi saada hyviä voittopotteja.

100 euron riskitön veto

100 euron riskitön veto on jo todella hulppea etu. Näin suuria riskittömiä vetoja on tarjolla yleisesti ottaen vain VIP-asiakkaille. 100 euron riskitön veto tarjoilee osuessaan valtavia potteja, vaikka olisitkin panostanut pienempiin kertoimiin.

Ilmaisveto

Ilmaisveto on hieman samantyylinen bonus kuin riskitön veto, mutta eroavaisuuksiakin löytyy. Riskitön veto vaatii, että asetat ensin vedon omalla rahallasi, kun taas ilmaisveto ei. Voit saada ilmaisvedon jopa täysin ilman talletusta. Talletuksen päälle lisätty ilmaisveto toimii puolestaan niin, että asetat ensin vedon omalla talletuksellasi, jonka päälle saat asettaa uuden vedon täysin ilmaiseksi.

Ilmaisveto eroaa riskittömästä vedosta myös siinä, että ilmaisvedon voitoista vähennetään usein panostus eli sinulle maksetaan vain nettovoitto. Riskittömässä vedossa tätä vähennystä ei tehdä, vaan voitot maksetaan sinulle kokonaisuudessaan.

Riskitön veto kierrätysvaatimukset ja säännöt

Riskitön veto on usein täysin kierrätysvapaa, mutta poikkeuksiakin löytyy. Kierrätysvaatimus on usein 1-4x.

Itse kierrätysvaatimuksen lisäksi kierrättämiseen liittyy myös muita ehtoja, jotka on tärkeää ottaa huomioon riskittömän vedon lunastaessasi. Riskitön veto on usein voimassa vain tietyn ajan ja se voi olla käytettävissä esimerkiksi vain johonkin tiettyyn urheilutapahtumaan.

Riskittömässä vedossa on myös voitu rajata tiettyjä kohdetyyppejä, jolloin riskitön veto saattaa olla asetettavissa ainoastaan esimerkiksi voittaja- tai yli/alle-kohteisiin.

Riskitön veto vedonlyöntiin on yksi parhaista bonuksista

Riskitön veto on heittämällä yksi parhaimmista vedonlyöntibonuksista. Voit asettaa sen avulla vedon ilman pelkoa tappioista. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin – ja usein oikeana rahana, jolloin siihen ei sisälly lainkaan kierrätysvaatimusta.

Vaikka riskitön veto minimoikin tappioriskin, voi se silti tarjota myös voittoja. Mikäli nimittäin asettamasi veto osuu, saat pitää voitot itselläsi normaalisti. Vedonlyöntisivut eivät tarjoa muita yhtä riskivapaita bonuksia kuin riskitön veto.

Näin hyödynnät riskittömän vedon parhaiten

Riskittömän vedon hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii hieman suunnittelua ja tarkkaavaisuutta. Olemme listanneet alle muutamia hyviä vinkkejä riskittömän vedon hyödyntämiseen optimaalisella tavalla.

 1. Tutustu riskittömän vedon ehtoihin. Ymmärtämällä säännöt ja ehdot vältät mahdolliset sudenkuopat ja varmistat, että täytät kaikki tarjouksen vaatimukset.
 2. Valitse vedonlyöntikohde viisaasti. Paras tapa hyödyntää riskitön veto, on asettaa veto kohteeseen, josta sinulla on tietoa ja kokemusta. Tutkimustyöt ja analyysi auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä vedon suhteen.
 3. Metsästä korkeita kertoimia. Mitä korkeammat kertoimet, sitä enemmän voit voittaa riskittömällä vedollasi.

Miksi riskittömiä bonuksia tarjotaan?

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat riskittömiä vetoja markkinointikikkana. Riskitön veto voi olla uusille asiakkaille tarjottu etu, joka on tarjolla ensimmäisellä talletuksella. Tämänkaltaiset vedonlyönnin tervetuliaisbonukset ovat loistava keino uusien asiakkaiden houkutteluun.

Riskitön veto voi kuitenkin olla myös markkinointikikka, jolla houkutellaan vanhoja asiakkaita aktivoitumaan tai pelaamaan entistä aktiivisemmin vedonlyöntisivustolla. Riskittömän vedon muodossa jaetut talletusbonukset vedonlyöntiin palkitsevat myös uskollisimpia pelaajia heidän aktiivisuudestaan.

Riskitön veto vs ilmaisveto

Riskitön veto ja ilmaisveto ovat hyvin samantyylisiä bonuksia, mutta niissä on myös muutamia eroavaisuuksia. Riskitön veto vaatii, että asetat ensin vedon omalla talletuksellasi. Jos vetosi ei osu, vedonlyöntiyhtiö palauttaa panoksesi sinulle takaisin. Jos vetosi sen sijaan osuu, saat pitää voitot itselläsi kokonaisuudessaan.

Ilmaisvedolla voit sen sijaan asettaa vedon ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiön piikkiin – joko täysin ilman talletusta tai sen jälkeen, kun olet ensin tallettanut vedonlyöntisivustolle. Ilmaisvedolla sinulle maksetaan usein vain nettovoitot eli voittosummasta vähennetään ilmaisvedon summa.

bluechip-casino-logo 4.5

Bluechip

 • Laaja kohdevalikoima
 • 3x50 euron ilmaiset vedot
 • Erinomaisia bonustarjouksia

Tervetuliaisbonus

3x50 euron ilmaisvedot uusille pelaajille

decoration

Riskitön vedonlyönti on mahdollista, mutta harvoin

Riskitön vedonlyönti on tänä päivänä melko harvinaista herkkua, mutta joillain vedonlyöntisivustoilla se edelleen onnistuu. Riskitön veto voi olla tarjolla esimerkiksi tervetuliaisbonuksena, jolloin saat mahdollisuuden asettaa riskittömän vedon ensimmäisen talletuksesi yhteydessä.

Vaihtoehtoisesti riskitön veto voi myös olla tarjolla aktiivisille asiakkaille tarkoitettuna erityisenä kampanjana.

Riskitön veto plussat ja miinukset

Riskitön veto sisältää plussia ja miinuksia siinä, missä muutkin vedonlyöntitarjoukset. Olemme koonneet näistä tärkeimmät alle.

Plussat

 • Mahdollisuus kokeilla vedonlyöntiä jopa ilman riskiä
 • Usein kierrätysvapaa bonus
 • Helppo lunastaa ja käyttää

Miinukset

 • Saattaa sisältää kierrätysehtoja
 • Ei välttämättä oikeasti riskitön bonus

Paras riskitön veto juuri nyt

Kun etsinnässä on tämän hetken paras riskitön veto, voit napata meidän suosikkimme. Vedonlyontibonukset247.com listaa aina parhaat riskittömät vedot sekä muut vedonlyöntitarjoukset sivuilleen. Tämä ja kaikki muut listaamamme riskittömät bonukset löytyvät ainoastaan luotettavilta ja lisensoiduilta vedonlyöntisivustoilta, jotka tarjoavat reilut ja pelaajaystävälliset vedonlyöntibonukset.

Paras riskitön veto juuri nyt:

4.6

XLbet

 • Suosittu pikavedonlyöntisivusto
 • Suomenkielinen & verovapaa vedonlyöntisivu
 • 30€ kierrätysvapaa ensitalletusbonus

Tervetuliaisbonus

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto

Bio

Olen Vedonlyontibonukset247.comin sisällöntuottaja ja vedonlyöntiasiantuntija. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla.Lue lisää