Ilmaisveto

Päivitetty: 22. lokakuuta 2023 klo 19:44

Ilmaisveto vedonlyöntiin tarjoaa pelaajille mahdollisuuden asettaa vetoja ilman omaa rahallista riskiä. Ilmaisveto on yksi suosituimmista vedonlyöntibonuksista ja se houkuttelee sekä uusia että kokeneita vedonlyöjiä.

Lue infopakettimme vedonlyönnin ilmaisvedoista tai nappaa suoraan alta itsellesi parhaiten sopiva ilmaisveto ja aloita betsaaminen täysin ilmaiseksi.

Parhaat ilmaisvedot nyt

Bluechip

Arvostelu 4.5 / 5

Bluechip Arvostelu

Tervetuliaisbonus

3x50 euron ilmaisvedot uusille pelaajille

 • Laaja kohdevalikoima
 • 3x50 euron ilmaiset vedot
 • Erinomaisia bonustarjouksia

XLbet

Arvostelu 4.6 / 5

XLbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto

 • Suosittu pikavedonlyöntisivusto
 • Suomenkielinen & verovapaa vedonlyöntisivu
 • 30€ kierrätysvapaa ensitalletusbonus

Galaksino

Arvostelu 4.6 / 5

Galaksino Arvostelu

Tervetuliaisbonus

25 euron ilmaisveto

 • Hyvät ilmaisvetotarjoukset
 • Pelaa ilman rekisteröitymistä
 • Suomenkielinen & verovapaa vedonlyöntisivu

b-Bets

Arvostelu 4.4 / 5

b-Bets Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% ensitalletusbonus 150€ saakka + 5€ ilmaisraha

 • Pikavedonlyöntisivusto
 • 150€ bonus + 5€ ilmainen peliraha
 • Suomenkielinen ja verovapaa betsisivu

LegendPlay

Arvostelu 4.5 / 5

LegendPlay Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% veikkausbonus 250€ asti

 • Vuoden 2024 suosikkisivusto
 • Lunasta bonukset ilman rekisteröitymistä
 • 250€ uusien asiakkaiden bonus

Bonusbet

Arvostelu 4.5 / 5

Bonusbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

Talletuksen tuplaus 100€ asti

 • Vuoden 2023 uusi pikavedonlyöntisivu
 • Verovapaa ja suomenkielinen vedonlyöntisivu
 • 100€ vedonlyöntibonus uusille asiakkaille

Tervetuliaisbonus

100% talletuksen tuplaus 100€ saakka

 • 100€ bonus uusille asiakkaille
 • Kuukausittaisia ilmaisvetotarjouksia
 • Suomenkielinen vedonlyöntisivu
Siirry osioon

UKK

Ilmaisvetoja löytää nykyään monilta eri vedonlyöntisivustoilta. Parhaat ilmaisvedot löydät meidän sivuiltamme.

Kyllä, ilmaisveto ilman talletusta 2023 voi olla tarjolla esimerkiksi rekisteröitymisen yhteydessä.

Ilmaisvedot ilman talletusta sisältävät usein kierrätysvaatimuksen, mutta poikkeuksiakin on.

Paras ilmaisveto on arvoltaan mahdollisimman suuri ja siinä on mahdollisimman matala kierrätysvaatimus – tai ei kierrätystä laisinkaan.

Parhaimmillaan tarjolla voi olla jopa yli 100€ ilmaisvetoja. Näin suuri ilmaisveto on tarjolla vain talletuksen yhteydessä.

Ilmaisveto on käytännössä ilmaista pelirahaa, sillä saat asettaa sillä vetoja vedonlyöntiyhtiön piikkiin. Ilmaisvetoon sisältyy aina kuitenkin bonusehtoja.

decoration

Parhaat ilmaisvedot

Suosittelemme hyödyntämään listauksiamme löytääksesi parhaat ilmaisvedot, sillä ilmaiset vedot ovat melko harvinaista herkkua. Parhaita ilmaisvetoja yhdistää usein seuraavat ominaisuudet:

 • Tarjolla lisensoidulla vedonlyöntisivustolla
 • Lunastettavissa ilman talletusta tai pienellä talletuksella
 • Voitot maksetaan käteisenä tai kierrätysvaatimus on matala
 • Muut ehdot ovat reilut

Katso parhaat vedonlyöntibonukset listaus ja valitse itsellesi parhaiten sopiva ilmaisveto.

Miten ilmaisveto toimii?

Ilmaisveto on mekaniikaltaan yksinkertainen. Käytännössä ilmaisvetoja on kahdenlaisia: toinen jaetaan ilman talletusta, jolloin saat ilmaista pelirahaa ilman talletusta vedonlyöntiin ja toinen vaatii talletuksen tekemisen. Näistä suositumpi on talletuksen päälle jaettu veikkausbonus. Näet alta, miten tämä toimii.

Vaihe 1
how to placeholder

1. Tee talletus

Talleta vähintään bonukseen oikeuttava minimisumma. Muista tarkistaa, millä maksumenetelmillä ilmaisvedon muodossa olevaa ilmaista rahaa on lunastettavissa.
Vaihe 2
how to placeholder

2. Lunasta ilmaisveto

Klikkaa talletussivulla, että haluat lunastaa ilmaisvedon. Joskus ilmaisveto voi myös vaatia bonuskoodin syöttämisen.
Vaihe 3
how to placeholder

3. Aloita pelaaminen

Tarkista, mihin kohteisiin ilmaisvedon voi käyttää, mikä on minimikerroin ja maksimipanos.
Vaihe 4
how to placeholder

4. Suorita kierrätysvaatimus

Mikäli ilmaisveto sisältää kierrätysvaatimuksen, on sinun suoritettava se ennen kuin voit kotiuttaa mahdolliset voittosi.
Vaihe 5
how to placeholder

5. Kotiuta voitot

Ilmaisvedon voitot maksetaan aina nettovoittoina. Toisin sanoen panoksen osuutta ei siis yleensä palauteta sinulle.
decoration

Ilmaisvedot esiteltyinä

Ilmaisvetoja on useita erilaisia. Toiset vaativat talletuksen tekemisen, kun taas toisia jaetaan ilman talletusta esimerkiksi rekisteröitymisen yhteydessä. Ilmaisvetoja on myös olemassa erisuuruisia. Alta voit lukea erilaisista ilmaisvedoista tarkemmin.

Ilmainen ensiveto

Vedonlyöntitoimisto voi tarjota veikkausbonuksen yhteydessä ilmaisvedon. Tämänkaltainen ilmaisveto bonus ilman talletusta on usein 5-15 € arvoinen ja voit sen avulla lyödä ensimmäisen vetosi vedonlyöntisivustolla täysin ilman oman rahan menettämisen riskiä.

5 euron ilmaisveto

5 euron ilmaisveto on yleisin vedonlyönti bonus ilman talletusta. Saat 5 euron ilmaisvedon usein ensimmäisen talletuksen yhteydessä tervetuliaisbonuksena, mutta jotkut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sen myös rekisteröitymisen yhteydessä. 5 euron ilmaisveto voidaan lisätä pelitilillesi esimerkiksi talletusbonuksen kylkeen.

10 euron ilmaisveto

10 euron ilmaisveto voi olla tarjolla niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. 10 euron ilmaisveto on useimmiten tarjolla talletuksen päälle. Minimitalletus 10 euron ilmaisvedon lunastamiseksi on monesti 10 euroa.

20 euron ilmaisveto

20 euron ilmaisveto on jo todella herkullinen etu ja samalla myös melko harvinainen. 20 euron ilmaisveto vaatii lähes poikkeuksetta aina talletuksen. Se voidaan lisätä myös esimerkiksi tavallisen talletusbonuksen päälle ensitalletuksella.

50 euron ilmaisveto

Markkinoilta löytyy myös 50 euron ilmaisvetoja. Tarjolla on esimerkiksi ensitalletuksella 50 euron ilmaisveto, joka vaatii lunastamiseen 50 euron minimitalletuksen. Tämänkaltainen bonus toimii hieman samalla tavalla kuin 100 % talletusbonus, jossa vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tallettamasi summan verran ylimääräistä bonusrahaa.

100 euron ilmaisveto

100 euron ilmaisveto on todella houkutteleva etu, mutta myös todella harvinainen. Tarjolla voi olla kuitenkin etu, jossa ”vedonlyöntiyhtiö mätsää talletuksesi jopa 100 euroon asti ilmaisvetona”, jolloin voit siis 100 euron talletuksella saada itsellesi 100 euron ilmaisvedon.

Riskitön veto

Riskitön veto toimii hieman samalla tavalla kuin ilmaisveto, mutta pieniä eroavaisuuksia näissä kuitenkin on. Riskittömät vedot toimivat niin, että asetat ensin omalla rahallasi vedon ja mikäli vetosi häviää, saat panoksesi takaisin. Mikäli veto osuu, saat pitää voiton. Erona ilmaisvetoon on myös se, että voitosta ei miinusteta panostusta, vaan saat pitää koko voittosumman, minkä saavutat.

Ilmaisvedot kierrätysvaatimukset ja säännöt

Ilmaisveto voi olla parhaassa mahdollisessa tapauksessa täysin kierrätysvapaa, mutta usein bonukseen on sisällytetty kierrätysvaatimus. Kierrätys voi koskea joko ilmaisvedon summaa tai nettovoittoa. Kierrätysvaatimus voi olla esimerkiksi 1-4x.

Kierrätysvaatimuksen lisäksi ehtoihin on merkitty myös minimikerroin, joka on usein 1,80. Tällöin lyömäsi vedon minimikerroin on siis oltava vähintään 1,80, jotta se lasketaan mukaan kierrätykseen.

Muita ilmaisvetoa ja sen kierrätystä koskevia sääntöjä ovat mm. voimassaoloaika, maksimipanos, pelikohtaiset rajoitukset ja järjestelmärajoitus, jolloin siis järjestelmävetojen pelaaminen on kiellettyä.

decoration

Ilmaisveto ilman talletusta on paras bonusmuoto

Ilmaisveto ilman talletusta on täysin ilmainen ja täten myös yksi parhaimmista vedonlyöntibonuksista. Ilmainen veto ilman talletusta voi olla tarjolla rekisteröitymisen yhteydessä uusille asiakkaille tai vaihtoehtoisesti aktiivisille pelaajille VIP-ohjelman kautta.

Ilmaisveto ilman talletusta toimii muuten täysin samaan tapaan kuin talletuksen päälle jaettu ilmaisveto, mutta se on usein vain kooltaan pienempi. Ilmaisveto ilman talletusta on usein arvoltaan 5-10 euroa. Parhaan vedonlyöntibonuksen talletusvapaasta ilmaisvedosta tekee kuitenkin se, että kyseessä on sinulle täysin ilmainen ja riskitön bonus.

Näin hyödynnät ilmaisvedon parhaiten

Ilmaisveto on houkutteleva tarjous, mutta sen hyödyntäminen vaatii hieman suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta. Alla muutamia vinkkejä, miten voit hyödyntää ilmaisvedon parhaiten.

 1. Lue ilmaisvedon ohjeet huolellisesti.
 2. Valitse kohde, jonka tunnet.
 3. Hyödynnä minimikertoimia maksimoidaksesi voittomahdollisuuden.
 4. Optimoi oma vetosi niin, ettei riski kasva liialliseksi.
 5. Asettamalla vedon, joka kattaa useita lopputuloksia, voit auttaa minimoimaan tappioita.

Miksi ilmaisvetoja tarjotaan?

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja puhtaasti markkinointisyystä. Uuden asiakkaan ilmaisveto ilman talletusta tai talletuksella on loistava keino houkutella sivustolle asiakkaita. Vedonlyöntisivusto, jolla on tarjolla vedonlyönnin tervetuliaisbonus, on usein huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto pelaajalle kuin sivusto, joka ei tarjoa minkäänlaisia etuja.

Vanhoille asiakkaille tarkoitettu ilmaisveto on puolestaan keino pitää vanhat asiakkaat tyytyväisinä. Kun vanhoille asiakkaille on jaossa juurikin esimerkiksi ilmaisvedon muodossa oleva talletusbonus vedonlyöntiin, pysyvät ne todennäköisimmin kyseisellä sivustolla aktiivisena.

Ilmaisveto vs riskitön veto

Ilmaisveto ja riskitön veto ovat hyvin samantyylisiä bonuksia, mutta niissä on myös eroavaisuuksia. Ilmaisvedolla saat asettaa vedon ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiön piikkiin – joko täysin ilman talletusta tai sen jälkeen, kun olet ensin tallettanut vedonlyöntisivustolle. Ilmaisvedolla sinulle maksetaan usein vain nettovoitot eli voittosummasta vähennetään ilmaisvedon summa.

Riskitön veto vaatii puolestaan, että asetat ensin vedon omalla talletuksellasi. Mikäli vetosi häviää, palauttaa vedonlyöntiyhtiö panoksesi. Jos vetosi osuu, saat pitää voitot kokonaisuudessaan eli panostusta ei vähennetä.

Ilmaisveto on parhaimmillaan ilmaista vedonlyöntiä

Ilmaisveto on parhaimmillaan täysin ilmaista vedonlyönti rahaa – etenkin, jos kyseessä on ilmaisveto ilman talletusta. Tällöin sinun ei nimittäin tarvitse sijoittaa senttiäkään omaa rahaasi, vaan voit lyödä vetoa täysin vedonlyöntiyhtiön piikkiin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että mikäli tarjolla on ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin, sisältyy siihen usein kierrätysvaatimus, joka sinun on suoritettava ennen voittojen kotiuttamista. Et voi siis suoraan kotiuttaa itsellesi ilmaisvedon avulla nappaamiasi voittoja.

Ilmaisvedot plussat ja miinukset

Ilmaisveto sisältää omat plussat ja miinukset, jotka sinun on hyvä ottaa huomioon. Näet nämä helposti alta.

Plussat

 • Saat jopa ilmaista rahaa vedonlyöntiin
 • Voit voittaa oikeaa rahaa pienemmällä riskillä
 • Loistava tapa tutustua uuteen vedonlyöntisivustoon

Miinukset

 • Sisältää usein kierrätysvaatimuksen
 • Voittosummaa on voitu rajoittaa
 • Ilmaisveto ei ole välttämättä aina "ilmainen"
decoration

Paras ilmaisveto juuri nyt

Mikäli etsinnässäsi on tämän hetken paras ilmaisveto, voit tsekata esimerkiksi meidän oman suosikkimme. Voit toki myös valita listaamamme parhaat vedonlyöntisivut ja siirtyä valitsemasi ilmaisvedon pariin.

Tämä ja kaikki muut Vedonlyontibonukset247.com ilmaisvedot löytyvät ainoastaan luotettavilta ja lisensoiduilta vedonlyöntisivustoilta, jotka tarjoavat reilut ja pelaajaystävälliset vedonlyöntibonukset.

bluechip-casino-logo 4.5

Bluechip

 • Laaja kohdevalikoima
 • 3x50 euron ilmaiset vedot
 • Erinomaisia bonustarjouksia

Tervetuliaisbonus

3x50 euron ilmaisvedot uusille pelaajille

Bio

Olen Vedonlyontibonukset247.comin sisällöntuottaja ja vedonlyöntiasiantuntija. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla.Lue lisää